avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1299 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Anulare procedura online
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Anulare procedura online

Va rog sa mi spuneti care sunt exact pasii pentru anularea unei cereri de oferta online, ce documente trebuiesc emise, de cine ,ce documente se publica in seap si care sunt termenele de asteptare
In perioada de evaluare a propunerilor tehnice expertul tehnic cooptat a observat ca documentatia de atribuire publicata in seap de catre autoritatea contractanta are cateva .... scapari majore ,cum procedez?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: vlad nicolae , moderator 10:04, 18 Noiembrie 2015
Nu este reglementat expres, se poate amandoua.
De regula, primarul pune APROBAT pe propunerea de anulare, dar si daca emite o decizie separat nu este gresit.

Personal nu am efectuat licitatii integral electronice, dar Cf. art.25 din HG 1660 ar trebui ca in SEAP sa puteti introduce informatiile despre anulare si SEAp-ul sa le transmita ofertantilor.
Simultan le trimiteti si comunicarile oficiale in scris, in plic conform OUG 34.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expert cooptat andr33apn andr33apn Buna ziua, Expertul cooptat poate cuprinde in raportul sau punctajul acordat factorilor tehnici?Va multumesc. (vezi toată discuția)
Derulare licitatiem deschise conform legii achizitiilor publice Lucian Dumitrescu Lucian Dumitrescu Stie cineva cum se deruleaza conform legii, adica conform literii legii o procedura de licitatie deschisa. Adica efectiv nu asa din practica. Eu am fost la ... (vezi toată discuția)
Licitatie off cu incarcarea documentatiei de calificare in seap aurora_oprescu2009 aurora_oprescu2009 Buna ziua, particip la o licitatie offline, in a carei fisa de date nu se solicita depunerea documentatiei la o anumita adresa, ci incarcarea ei in SEAP pana ... (vezi toată discuția)