Stau intr-o casa facuta in 1965,care a avut anexe grajd,sura si magazie de lemne,
terenul pe care se afla casa mea,a fost intabulat in intregime de alti doi frati ai mei in anul 1977 prin uzacarpiune,fara ca eu sa stiu,fara sa fac parte din acel proces.
Ei si-au facut o casa duplex in spatele casei mele.In 1989 m-a obligat sa-mi sparg anexele casei prin hotarare judecatoreasca am demolat,dar ne-am inteles ca daca le sparg anexele vechi ma lasa sa-mi fac o magazie de lemne.Fiind frati am avut incredere in el si nu am facut nici o hartie,atunci nu trebuia neaparat sa ai autorizatie si am facut magazia de buna credinta.Acum dupa 20 de ani m-a dat in judecata sa-mi demolez magazia spunand ca nu a fost de acord.Am pierdut si in recurs si acum a aprlat la un executor sa-mi demoleze silit magazia.
Eu i-am dat pe fratii mei inj judecata in anul 2011 pentru ca eu am testament lasat de mama mea,doua certificate de mostenitor in care si eu sunt mostenitoare la fel ca fratii mei.Unul dintre frati a recunoscut ca el nu a stiut nimic despre intabulare cu toate ca si el apare ca proprietar.el imi recunoaste partea mea de mostenire.Eu stau aici de cand m-am nascut,am 60 de ani,dupa moartea parintilor mei eu am platit toate taxele si impozitul.Fratele care m-a dat in judecata a lucrat in *militie*cum se spune pe atunci.El m-a dat vin judecata in 2013,dupa ce l-am dat eu pe el.
Ce sa fac?
Nu pot sa-mi dau seama cum se fac atatea falsuri.
Granituire
adyfloryn
Buna ziua,am o problema cu casa unde locuiesc .
Casa in care locuiesc este construita in 1965 si nu a fost intabulata niciodata.este casa bunicilor mei iar ... (vezi toată discuția)