Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Valabilitate declaratie consimtamant iesire din tara cu minor

...ce valabilitate are o procura data de un tatal copilului mamei copilului pentru a merge cu copilul in concedii in strainatate ?
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 17:26, 23 Noiembrie 2015
Daca in cuprinsul procurii nu este inscrisa o perioada anume, valabilitatea este nelimitata, practic pana la punerea in aplicare a scopului pentru care a fost eliberata. Daca doriti revocarea procurii trebuie sa mergeti la acelasi notar.
Ultima modificare: Luni, 23 Noiembrie 2015
Justitiarul711, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Referitor declaratie privind calatoria sotului cu copilul in strainatate spiridus spiridus Buna ziua In anul 2005 am incheiat la notar o procura, s-au mai bine zis O DECLARATIE , ori un ACORD, ca fiul meu sa calatoreasca impreuna cu sotul in ... (vezi toată discuția)
Procura valabilitate utiliyator utiliyator aM FACUT UNEI persoane o procura generala de conservare si administrare a patrimoniului pe data de 24 februarie 2004 in cuprinsul careia scrie ca ea inceteaza ... (vezi toată discuția)
Revocare procura Florentina_A Florentina_A Unde si cum se poate revoca o procura? Procura in cauza este eliberata de catre mama pentru ai permite tatalui sa calatoreasca cu minorul in scop turistic. (vezi toată discuția)