Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

reclamatie firma de recuperare

Buna seara!Ma numesc Andrei si acum 2-3 ani am ramas restant la vodafone o factura de 350 ron.Problema la care va rog pe dvs sa-mi dati un raspuns este:Acest dosar se afla acum la cabinetul av. Cristescu Magdalena care-mi trimite diverse notificari cu paragrafe din art. de executare silita,deci probabil acest dosar va fi trimis in instanta.Nimic anormal si bineinteles ca datoria trebuie platita,insa a ajuns la suma colosala de 3178.14 ron.Este normal,este corect,este legal sa se inzeceasca suma restanta?Instanta ma poate obliga sa-i platesc pe toti?Pot face ceva pt a plati restanta+dobanda,dar nu atat de mult?Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 22:08, 24 Noiembrie 2015
Faceți o notificare către cabinetul dnei avocat prin care comunicați că nu recunoașteți suma pretinsă această sumă fiind calculată cu nerespectarea contractului. Apoi așteptați să vedeți cum va acționa firma de recuperare (dacă va acționa în vreun fel). Nu plătiți nimic și dacă primiți vreo comunicare de la instanța de judecată atunci consultați un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita pt datorie la firma telefonie denisaionescu22 denisaionescu22 Bună ziua, Am o problemă stresantă și vă cer ajutorul. Povestea stă cam așa: În anul 2007 am încetat colaborarea cu vodafone și nu am ... (vezi toată discuția)
Notificare debitor filipandra filipandra buna ziua in cazul in care o asociatia de proprietari are de recuperat o creanta de 7000 lei(inclusiv dobanzi) de la un proprietar care ar fi procedura ... (vezi toată discuția)
Rog suport online teoretic romausrl romausrl Buna seara, In primul rand doresc sa va urez numai de bine in noul an, multa sanatate si succes pe plan profesional. Reintors recent in Romania, am ... (vezi toată discuția)