avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... recuperare taxa timbru de mediu
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

recuperare taxa timbru de mediu

Buna.Am achizitionat un autoturism opel astra h,1,7cdti,fabricatie 2004,pentru care am platit timbru de mediu 333 euro( 1470 ron).As vrea sa stiu daca si eu pot cere recuperarea taxei ,daca ma incadrez in cei care au deptul de a cere recuperarea taxei?Multumesc.Emil Suciu

Alte discuții în legătură

Taxa auto- cerere restituire taxa de mediu 2013 dumitrescugeorgiana dumitrescugeorgiana Buna, Am inteles ca trebuie inaintata catre ANAF o cere de mana, are cineva idee ce trebuie sa contina? Ma poate ajuta careva cu un model? Va ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa ? cata1569 cata1569 Buna seara. In 9.05.2007 am platit taxa prima inmatriculare 1414 ron si in 11.05.2007 inca o diferenta de 1401 ron (deci total 2815) pentru un Opel Astra ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa mediu bogdangrigorescu05 bogdangrigorescu05 Buna ziua, As dori sa va cer sfatul daca pot sa recuperez taxa de mediu in situatia mea. In luna septembrie am cumparat un autoturism opel astra G cu ... (vezi toată discuția)