avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 376 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Inchiriere apartament pentru angajat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Inchiriere apartament pentru angajat

Am angajat un salariat din alt judet si tb sa-i asiguram locuinta, este avantaj de natura salariala plata chiriei? contractul de inchiriere se face pe numele firmei sau al angajatului?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:53, 4 Decembrie 2015
Buna seara,
Contravaloarea chiriei suportata de catre angajator reprezinta avantaj de natura salariala.
Avantajele în bani şi echivalentul în lei al avantajelor în natură sunt impozabile, indiferent de forma organizatorică a entităţii care le acordă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se considera avantaj de natura salariala? catal1 catal1 Plata chiriei de catre angajator unui angajat detasat (in cadrul aceluiasi angajator -sucursale ) se considera avantaj de natura salariala? Va multumesc (vezi toată discuția)
Preluare costuri chirie salariati de catre angajator anisu anisu Buna ziua, daca o societate hotareste preluarea costurilor de chirie pentru un apartament inchiriat pentru angajati- care sunt taxele de care este/ nu este ... (vezi toată discuția)
Impozitare tain produse fabricate varu_alin varu_alin Buna ziua, In cazul in care in CCM este stipulat faptul ca angajatii primesc tain din produsele fabricate (gen 3 bucati cascaval pe luna) acestea se ... (vezi toată discuția)