Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Vanzare produse PFA AGRICOL CU NORMA DE VENIT

BUNA SEARA,
Daca am un PFA agricultura cu norma de venit si nu am calificare pentru vanzarea de produse agricole ;cum pot sa-mi vand produsele agricole ale PFA-ULUI
MULTUMESC1
Cel mai recent răspuns: androceul1948 , utilizator 08:26, 9 Decembrie 2015
Daca ati deschis P.F.A. ca sa produceti, de ce nu puteti si vinde produsele? De ce va trebuie studii speciale in acest sens? Fiti mai explicit.
Mi s-a spus cand am vrut sa deschid PFA agricultura ca nu imi poate trece si vanzare produse agricole fiindca nu am un act care sa dovedesca ca am calificarea necesara.
Va multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara,care este forma de organizare potrivită pentru vânzarea ... ValerieG ValerieG Buna seara,care este forma de organizare potrivită pentru vânzarea legumelor din grădina proprie ? Menționez ca vânzarea trebuie realizată prin ... (vezi toată discuția)
Persoana cu handicap grav. e nevoie de firma pentru a vinde? Miriam.M Miriam.M Eu sunt o persoana cu handicap grav si imi place sa fac lucruri handmade. As vrea sa-mi vand produsele, dar ca sa vand, trebuie neaparat sa-mi fac firma sau ... (vezi toată discuția)
Handmade - cod c.a.e.n / autorizatie p.f.a Genesa Genesa Buna ziua, Ma gandeam la confectionerea si comercializarea unui produs HANDMADE. In lununile Nombrie-Decembrie-Februrarie va avea o linie de confectionare a ... (vezi toată discuția)