Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

permis retinut in polonia pt alcoolemie de 1,22

In 25 iulie 2015 mi-a fost retinut permisul de conducere pe teritoriul Poloniei in timp ce conduceam tir-ul avind o alcoolemie de 1.22 in aerul expirat,in plus am mai dat si 100 de euro mita.
La procuror mi s-a spus ca ca in maxim 3 luni va fi trimis permisul in tara si cazul meu va fi judecat la tribunalul din orasul meu,iar decizia luata de tribunalul din Romania va fi valabila si pt Polonia.Procurorul polonez a zis ca am o interdictie de 5 ani pe teritoriul Poloniei + o amenda,care va fi in jur de 8.000 de euro.
Acum au trecut aproape 5 luni si nu am primit nici o veste din partea statului polonez,iar eu depind de acest permis pt ca era meseria mea.
Ce ma sfatuiti sa fac ??

Alte discuții în legătură

Restrictie germania Raluca Nila Raluca Nila Buna seara, In noiembrie 2015 tatal meu a fost prins baut la volan in Germania, el fiind șofer de tir. Permisul i-a fost retinut pe moment, a platit si ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat in germania pentru alcool marye marye la un control de rutina pe sotul meu l-au gasit cu 1.90 la mie alcool in aerul respirat (mentionez ca el lucreaza in germania de 5 luni si e singur).a primit o ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat bogdan22447713 bogdan22447713 Buna seara.Tatal meu ,de meserie sofer pe camion ,in data de 05.09.2019 in Olanda i-a fost retinut permisul de conducere acesta prezentand o alcoolemie de ... (vezi toată discuția)