Daca contorizarea este executata de o firma autorizata ,si documentele au fost predate la asociatie , aceasta poate sa nu le ia la cunostiinta , si sa calculeze consumurile fara luarea in seama a contoarelor ,pausal, calculand mii de lei lunar .atunci cand consumul real de pe contoare arata doar cativa metricubi ?
@ynochentta
Orgoliul, as zice ca, e mereu gresit orientat. In asemenea cazuri orgoliul cuiva, care din nenorocire mai e si in fruntea unei asociatii, este zgandarit de catre cineva. Si as zice ca orice om isi are orgoliul sau.
Sfaturi e foarte greu de dat cand nu cunosti situatia din teren. Am avut de-a face si eu cu presedinti sau cenzori sau locatari orgoliosi. Cateodata am razbit cu ei, alteori nu. Dar atunci cand am prevazut ca situatia mea s-ar putea degrada in relatia cu acesti oameni n-am mers pana-n panzele albe.
Aspectele cu iz subiectiv din asociatie sunt destul de greu de tratat si mai mult decat atat, de rezolvat, de dat sfaturi...
De aceea in aceste aspecte mi-as dori sa aflu mai multe amanunte, adica si parerea celeilalte parti, nu ca as fi vreun judecator, dar poate pot sa dau si eu vreo idee buna.....chiar daca nu e pe placul cuiva.
Consum pausal
adela c
buna. problema mea este urmatoarea:
In luna ianuarie cand s-a citit contorul la apa nu am fost gasita acasa(luna in care se si platea taxa de citire), ... (vezi toată discuția)