Va multumesc mult,numai ca pe site-ul lor nu figureaza ca fiind in vre-o camera preliminara sau ceva anume decit ca cazul este comunicat ,iar eu ma intreb nu cumva era normal sa se specifice in ce faza este procesul?
Stimat forumist,
În primul rând, în calitate de moderator, vă rog să nu mai deschideți topicuri în care să detaliati intrebarea care formează obiectul unui alt topic. Puteți continua discuția inițială prin folosirea butonului ,,răspunde,,.
În ceea ce privește întrebarea dvs, v-ați dat singur răspunsul. Mai precis, Curtea informează aplicantul despre admiterea în principiu a cauzei , precum a și făcut-o, de altfel, în cazul dvs:
,,.la un anumit timp primind din partea curtii ca al meu dosar a fost comunicat ,,.
Această adresă reprezintă informarea dvs.
Ceea ce trebuie să faceți este să respectați întocmai cerințele Curții și termenele impus de aceasta.
Subsecvent, dacă nu mai sunt adrese/pledoarii ...etc, acest lucru înseamnă că Instanța din Strasbourg a rămas în pronunțare și că va trebui să așteptați soluția. În general nu durează mai mult de 1 an de la ultima comunicare cu CEDO, dar nu este o regulă imperativă, eu însumi având cauze în care aștept pronunțarea de peste 1 an și câteva luni bune.
Cu stimă.