avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Transcriere pe un alt nume al unui apartament mostenit
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Transcriere pe un alt nume al unui apartament mostenit

care sunt pasii care trebuie urmati pentru a transcrie un apartament mostenire de la mama proprietar - decedata-pe numele celui de-al treilea copil (decedata are trei copii majori).si cam care are fi aproximativ costurile. multumesc!
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 21:20, 9 Ianuarie 2016
Trebuue facuta succesiune in urma careia mostenitorii primesc o cota parte. Apartamentul nu poate fi mostenit de un singur mostenitor decat in cazul in care ceilalti mostenitoru renunta in favoarea acestuia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune partiala artur1971 artur1971 Buna ziua Familia mea are 2 locuinte. Tatal meu a murit .Mama mea locuieste cu fratele meu in casa iar eu locuiesc in apartament . Se poate face succesiunea ... (vezi toată discuția)
Cum dovedesc ca este fratele mamei marius s marius s Buna ziua.am apelat la dumneavoastra cu o problema... Mama mea are un frate care a fost nascut inainte ca bunica mea sa se casatoreasca cu bunicul...dupa ... (vezi toată discuția)
Succesiune apartament dupa deces tata, noi copiii dorim ca mama sa aiba casa toata pe numele ei si noi sa mostenim doar cand decedeaza ea noidoi noidoi Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu o problema legala. Tatal meu a decedat in august si mama vrea sa faca succesiunea. Este vorba de un apartament pe care mama ... (vezi toată discuția)