avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

proprietate

Acum 8 ani am cumparat un teren ,a fost intabulat la notar,la vreo 5 ani aflam ca terenul este de fapt in alta parte si ca suprafata redusa la jumatate,in acte figureaza cu suprafata normala,la primarie cand platim impozit la fel,ce putem face
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 11:41, 11 Ianuarie 2016
~ Conținut șters la cerere ~
Trebuie vazut daca ati posedat, daca ati imprejmuit terenul, ce s-a intamplat efectiv si, astfel, aflati daca e caz de o revendicare sau nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de proprietate! popa remus popa remus am cumparat in un imobil casa de locuit cu terenul aferent.in actele de proprietete apar 800m2 ca teren iar in cartea funciara fostul proprietar a intabulat ... (vezi toată discuția)
Antecontract pe un teren cu suprafata mai mare decat in acte alex_fr alex_fr Buna ziua! Intrucat aici este locul de pelerinaj al celor cu probleme juridice existente sau potentiale, am sa va expun si eu situatia mea. Am incheiat ... (vezi toată discuția)
Casa vanduta cu excedent de teren din proprietatea altcuiva francisc1959 francisc1959 Buna ziua! As avea nevoie de sfatul Dvs. in urmatoarea situatie: In anul 2000 am cumparat o casa cu gradina. Mentionez casa si gradina erau imprejmuite ... (vezi toată discuția)