buna ziua!!!am fost batut pe strada de catre 2 indivizi pentru simplu fapt k nu am vrut sa ii duc cu masina unde au vrut ei.m-au batut de m-au bagat in spital si mi-au furat si telefonul!! am fractura de mandibula si inca o mica fractura nuj cum.vreau sa stiu si eu dak ii pot baga la puscarie pe nenorocitii aia dak imi scot certificat cu cel putin 30 de zile. multumesc!!
Foarte bine, indivizii au sanse mari sa primeasca o pedeapsa cu executare, intrucat, este posibil sa aiba si antecedente penale, iar oricum, aceasta infractiune prezinta un pericol social sporit, lucru datorita caruia si limitele de pedeeapsa sunt unele destul de mari.
Foarte bine, indivizii au sanse mari sa primeasca o pedeapsa cu executare, intrucat, este posibil sa aiba si antecedente penale, iar oricum, aceasta infractiune prezinta un pericol social sporit, lucru datorita caruia si limitele de pedeeapsa sunt unele destul de mari.
[/quot ei au o gramada dosare la activ dar nimeni nu a avut curajul sa le faca nimic pt k le e frica de ei si politia zice k nu are ce sa le faca,asa ceva nu se mai poate te omoara in strada si nu are ce sa le faca.unul din ei a mai facut puscarie si probabil s-a invatat pe akolo si vrea inapoi
Nu este adevarat. Politia spune ca nu are ce sa le faca? Cine spune asta? Poate 2-3 agenti de politie care au baut cu ei 3-4 beri la coltul strazii!
Va asigur eu ca astfel de fapte nu raman nepedepsite daca persoana vatamata insista si face plangere penala fara a se lasa intimidata de explicatii de genul :"sunt periculosi" , "va omoara " , "nu avem ce sa le facem"....
In cazul dvs , este si mai grav faptul ca respectivii locuiesc in zona , si oricand va pot agresa din nou!
Nu aveti de ce sa pierdeti timpul: faceti imediat plangere penala!B-)
Talharie
fanio
an seara de 24 decembrie mam antors ampreuna cu sotul meu si cei 4 copii cu varstele cuprinse antre 6 si11ani de la niste prieteni neam antalnit cu 4 indivizi ... (vezi toată discuția)