Buna seara,
Vreau sa aflu ce bunuri detin si sa obtin actele de proprietate.
Am vazut ca se poate cere extrasul de carte funciara la ANCPI dar in modelul de cerere trebuie sa scriu adresa proprietatii iar pe mine ma intereseaza sa aflu tot ce detin fara sa stiu nici o adresa.
Cum pot sa procedez?
Tocmai aici e problema, nu stiu ce bunuri detin. Bunicii au pus niste bunuri pe numele meu. Am verificat daca sunt mostenite dar nu sunt, cel mai probabil au facut acte de vanzare-cumparare sau de donatie. La primarie nu am cum sa intreb fiindca nu avea cine sa faca deschidere de rol.
Ma refer ca au pus bunurile pe numele meu printr-un act de vanzare-cumparare sau mai puteau sub forma de donatie. Nu stiu ce metoda au folosit dar ideea e ca nu am idee ce bunuri detin si vreau sa aflu tot ce am.
Şi la actul de vânzare-cumpărare şi la cel de donaţie ar fi trebuit să fiţi prezent. Deci, dacă nu aţi fost, în acest sens, împreună cu bunicii la notar este exclus să fie vorba despre un act de acest tip.
Improprietarire minor
Malex_
Doi oameni inaintati in varsta s-au recasatorit si au un copil inca minor.
Existand posibilitatea ca acest copil sa ramana orfan inainte de majorat,cei doi ar ... (vezi toată discuția)