Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum aflu ce bunuri detin?

Buna seara,
Vreau sa aflu ce bunuri detin si sa obtin actele de proprietate.
Am vazut ca se poate cere extrasul de carte funciara la ANCPI dar in modelul de cerere trebuie sa scriu adresa proprietatii iar pe mine ma intereseaza sa aflu tot ce detin fara sa stiu nici o adresa.
Cum pot sa procedez?
Cel mai recent răspuns: Renegade333 , utilizator 16:51, 27 Ianuarie 2016
Si daca eram minor cand s-au facut actele?
Stiu ca am fost la notariat o data, dar nu stiu ce am semnat.
Ideea e ca as vrea sa aflu ce bunuri detin dar nu stiu nici ce acte s-au facut si nici adresele proprietatilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare act de mostenire, solutie de a evita succesiunea zulg zulg Buna ziua. Daca poate sa ma lamureasca cineva: Bunica mea detine un apartament pe numele ei. O casa la tara si pamant pe numele parintilor ei. Nu are ... (vezi toată discuția)
Acte necesare vanzare-cumparare casa autogeneral autogeneral Buna ziua. Am o mare rugaminte : In curand, voi cumpara o casa la tara. Ideea e ca nu stiu deloc la ce sa ma astept si nici ce acte sa cer de la vanzator, ca ... (vezi toată discuția)
Improprietarire minor Malex_ Malex_ Doi oameni inaintati in varsta s-au recasatorit si au un copil inca minor. Existand posibilitatea ca acest copil sa ramana orfan inainte de majorat,cei doi ar ... (vezi toată discuția)