avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1318 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... reincepere cim dupa concediu crestere copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

reincepere cim dupa concediu crestere copil

va rog daca ma puteti ajuta urgent.am fost in concediu crestere copil si urmeaza sa reincep munca,insa postul pe care il ocupam este desfintat.ce se intampla in cazul acesta??din cate stiu nu au alte posturi libere.sunt obligati sa ma angajeze?pentru cat timp?multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:28, 16 August 2010
Da voi merge la ITM CT. Problema mea este adeverinta de stagiu. Imi va fi eliberata de cine? S-a desfiintat si societatea mama din CT.
Multumesc!
:)
De catre lichidatorul societatii vi se va emite acea adeverinta... firma se desfiinteaza numai in momentul radierii ei de la Registrul Comertului.
Da.... Foarte frumos raspunsul dvs. Si pe lichidatorul societatii il gasesc ........... ??
aurora1979 a scris:

Da.... Foarte frumos raspunsul dvs. Si pe lichidatorul societatii il gasesc ........... ??

:offtopic:
Daca doriti sa ne ironizam prin intermediul acestor raspunsuri ... nu cred ca mai are rost sa va raspund.
Nu acesta a fost scopul meu. In fine, multumesc pentru raspuns. :)

Alte discuții în legătură

Desfiintare post?!? dea_power dea_power Am lucrat la SC \"X\" SRL, momentan sunt in concediu crestere copil. Societatea de electrocasnice respectiva are un lant de magazine in toata tara, de fapt 2 ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa concediu de crestere a copilului? molly27 molly27 Buna, Firma se afla intr-o situatie,in care este nevoit sa reduca personalul,deja a trimis cateva angajati in somaj,cu art.65(1) din C.M. Este posibil ... (vezi toată discuția)
Reintoarcere la serviciu dupa concediul pentru cresterea copilului craciunmihaela craciunmihaela Buna ziua, As vrea sa stiu daca, dupa revenirea din concediul pentru cresterea copilulu, poti fi data in somaj imediat, sau dupa o anumita perioada de timp, ... (vezi toată discuția)