avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1296 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Probleme cu vecinii
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Probleme cu vecinii

Buna ziua,locuiesc la curte si in curtea alaturata traiesc 3 familii (10 persoane:bunica+copii+nepoti).Unul dintre nepoti lucreaza (este angajat) la un centru de colectare fier vechi aflat la 3 case distanta,intr-un garaj.Acesta aduce in curtea in care locuieste motoare si alte bucati de fier pe care la bate cu barosul incepand cu ora 13,0 in fiecare zi , noi nu avem cum sa ne odihnim dupa ce venim de la servici.I-am rugat sa nu mai faca galagie iar raspunsul lor a fost ca "fac ce vor in curtea lor".Va rog sa-mi dati o solutie ! Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: dra6os , utilizator 14:18, 10 Februarie 2016
Apelati la organele de politie pentru sanctionarea vecinului galagios.
Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum sa procedez pentru a i se retrage autorizatia de functionare aunei firme ce colecteaza fier vechi la o distanta de casa mea de doar 30 centimetri stroeadrian stroeadrian Am un vecin care de 2 ani ne terorizeaza pur si simplu cu galagia ,zgumotele ,bubuiturile si mirosurile de toate felurile incusiv fumul degajat prin arderea ... (vezi toată discuția)
Ocupare abuziva curte comuna. pictat pictat Buna seara, locuiesc intr-o casa cu 3 apartamente si o curte comuna. Unul dintre vecini a inchis abuziv o bucata din curtea comuna cu poarta si lacat si nu ne ... (vezi toată discuția)
Vecină sensibilă la zgomote usoare Tudor266.tudor Tudor266.tudor Buna ziua. Sunt student, am 21 de ani, si am o mică mare problema: Problemele au inceput de un an si ceva, dar au fost “certuri” minore, mi au fost ... (vezi toată discuția)