Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Preluare auto administrator

Buna seara,
sunt administrator unic pe firma mea si as dori s-o inchid, insa dupa ce rezolv cu masina, s-o transfer din firma pe numele meu. Este integral amortizata, un Matiz din anul 2013.
in acest sens, va rog sa-mi comunicati care este procedura legala de inmatriculare pe numele meu.
multumesc
Cel mai recent răspuns: bondarino , utilizator 10:16, 27 Ianuarie 2016
Dupa radierea firmei, masina va intra in proprietatea dvs. ca asociat unic al acesteia. Este documentul prin care deveniti proprietar ca persoana fizica si, in vbaza lui, o inregistrati la Politie si Primarie.
am inteles ca lichidarea firmei si radierea ei dureaza si costa mai mult daca am active.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa imposibila de mediu pt masina amortizata pe firma care nu mai are activitate pavelb pavelb Am o intrebare pt cine poate sa raspunda, sa va spun problema: 1. Am o masina pe firma total amortizata. 2. Nimeni nu mi-o cumpara pt ca este anul de ... (vezi toată discuția)
Lichidare , radiere firma mihailcostache mihailcostache Buna seara, Am o firma ( un S.R.L cu asociat unic)care are activitatea suspendata din mai 2010. Mentionez ca nu am nici o datorie (ANAF sau altii), as vrea ... (vezi toată discuția)
Patrimoniul firmei radiate PANFILE CONSTANTA PANFILE CONSTANTA Am avut o firma care a fost radiata in luna aprilie 2013. Firma a ramas cu un autoturism achizitionat in 1994,amortizat total. Acum doresc sa o duc la fier ... (vezi toată discuția)