avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit pe cladiri mixt
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit pe cladiri mixt

Buna ziua!

speta este urmatoarea: un PFA are sediul social/profesional la adresa de domiciliu – unde in mod real NU isi desfasoara activitatea

Este suficient ca proprietarul (altul decat PFA-ul) sa dea declaratie la Administratia Financiara precum urmeaza: “cladirea este utilizata in scop mixt (rezidential si nerezidential) iar SUPRAFETELE NU POT FI DELIMITATE … pentru ca … la adresa postala a cladirii este inregistrat un domiciliu fiscal al unui operator economic, dar nu se desfasoara nicio activitate economica” sau este nevoie ca inainte de aceasta declaratie a proprietarului PFA-ul sa mearga la Registrul Comertului sa modifice faptul ca "isi desfasoara activitatea la sediul profesional" cu "isi desfasoara activitatea la terti"?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: GabrielaMNita , utilizator 11:39, 27 Ianuarie 2016
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit cladiri rezidential - pfa, va rog indrumare anca_ro anca_ro Buna ziua, am un PFA la adresa la care locuiesc. Sunt in situatia in care spatiul rezidential fata de spatiul nerezidential nu sunt delimitate specific in ... (vezi toată discuția)
Lămuriri taxe sedii de apartament pfa/firme MrDerpson MrDerpson A apărut formularul: http://www.dpfbl.mdrap.ro/documents/Ordin_MDRAP_MFP_2069_4087_din_2015/Ordin_MDRAP_MFP_2069_4087_din_2015.pdf [b]Ai sediu în ... (vezi toată discuția)
Printre actele de depus la anaf în vederea constituirii unei pfi- expert contabil se află și contractul de comodat. trebuie acesta semnat de notar sau avocat? Iordache  Victoria Ioana Iordache Victoria Ioana Buna ziua! Printre actele depuse la ANAF in vederea constituirii unei PFI- expert contabil se afla si contractul de comodat. Acesta trebuie semnat de notar sau ... (vezi toată discuția)