avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Declarare castig mic loto?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Declarare castig mic loto?

Am castigat 10,93 lei la Joker pe 28 ianuarie si nu stiu daca trebuie sa-i declar la fisc. Impozitul (1%) se opreste la sursa de catre Loteria Romana, asa ca nu va mai fi impozitat ulterior. Daca trebuie declarat, pana cand si ce declaratie trebuie sa dau (200 sau alta)?
(Mentionez ca practic si o profesie liberala si pe langa impozit platesc toate contributiile la sanatate si pensie, aferente unui venit mai mare decat salariul minim.)

Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Declaraþii pentru venituri din profesii liberale ºi contract de mandat (preºedinte as. de propr.) Laura Ciobeica Laura Ciobeica Apelez la cunostintele Dvs. in ceea ce priveste procedura de declarare si plata a contributiilor sociale in urmatoarea situatie in care se afla o persoana cu ... (vezi toată discuția)
Contributii sociale deductibile? danar122 danar122 Bună ziua, sunt traducător (profesie liberă), sistem real. Aș dori să știu dacă mai sunt deductibile contribuțiile sociale. Am dat deja declarația ... (vezi toată discuția)
Conventii civile noiembrie.2012 mihovicidaniela mihovicidaniela am o conventie civila pe trei luni conducator autocar la institutiile publice.Nu este salariat.ce retineri trebuie facute? (vezi toată discuția)