Buna dimineata !
Puteti face tot felul de plangeri si oriunde , doar daca , inchirierea spatiului , a fost declarata la administratia fiscala si s-a perceput impozitul aferent chiriei incasate de proprietar . Politia nu prea se baga in astfel de situatii . In ceea ce priveste recuperarea bunurilor , cam greu sa ma pronunt , daca nu aveti acte pentru toate .
Normal ca proprietarul nu putea face asa ceva , dar a facut , considerand bunurile luate , in contul chiriei neancasate . Platiti chiria restanta , plus ce mai e de plata , si discutati omeneste (daca se poate ) , pentru a va recupera bunurile . Si o intrebare va pun si eu , daca tatal nu a mai platit chiria , si a intarziat o luna , de ce nu ati platit dvs . evitand astfel , aceste neintelegeri .
O zi buna !
Stimata Doamna !Rezolvarea dramei dvs.eu,o vad asa.Ficele sau dvs.prin intermediul prietenelor,cunostintelor,rudelor sau oamenilor cu intentii bune,sa gasiti o locatie,cat mai aproape de scoala.sa mutati fetele acolo.Si apoi,sa va recuperati bunurile.Important este,ca fetele,sa mearga inainte. Puteti sa apelati chiar si la mass-media in acest sens.
Sotil dvs.a fost pacalit,pentru ca a luat de buna valoarea chiriei.
600 de euro pe luna este o chirie medie, in Germania.
Ambitiile,se platesc,mai devreme sau mai tarziu.Presupun ca,a avut intentii bune.
Insda,este importanta si decizia in urma divortului.Responsabilitatea pentru copii. In Romania,totul se leaga de acte.Adica,daca sotul a decis impotriva dvs.Era,sau nu legal ?
Nu pot sa,va acuz de nimic.Am precizar doar,cateva nuante.Si sincer sa fiu,ma doare sufletul,de asa situatii.Si nu e singura.Cautati,reveniti si imi dati un numar de cont.Mai discutam.
~ final discuție ~