Buna ziua , ma confrunt cu o problema la care am auzit fel si fel de raspuns-uri ,dar caut si un raspuns oficial !
Am suferit o condamnare cu suspendare in septembrie 2015 , si pe parcurs mi-au venit cheltuieli judiciare in valoare de 1800 de lei! Chiar daca au trecut cateva luni , inca sunt in imposibilitatea de a achita aceasta datorie , in urma condamnarii cheltuind foarte multi bani cu avocatii , acum fiind foarte greu sa gasesti de munca cu cazierul patat!
Intrebarea mea : se poate revoca condamnarea cu suspendare din cauza neplatii cheltuielilor judiciare impuse de hotararea judecatoareasca? Am primit somatie de porprire pe cont-urile bancare , si vreau sa stiu daca se poate revoca suspendarea din cauza neplatii cheltuielilor judiciare , momentan fiind in imposibilitatea de a le achita ! Va multumesc si astept un raspuns de la Dv.!
Legea vorbește de obligații civile.
Aceasta înseamnă că trebuie achitate.
Nu e problema ca achitați ceva bani peste 3 luni și apoi alți bani.
Sa nu fiți de rea-credință.
Da , multumesc pentru raspuns , o sa platesc esalonat! Sper sa incep sa platesc de luna viitoare ,macar cate putin..! Este bine ca nu este niciun fel de problema daca mai dureaza putin timp! Va multumesc