mirebire a scris:
Nu e chiar asa de hilar (de fapt nu e hilar deloc).
Depinde de ce parte a impinsului va aflati.
Acum e o entorsa, maine poate fi o fractura. Si de fapt si dvs intelegeti ca e ceva mai grav decat o entorsa de vreme ce s-a ajuns din nou la spital cu probleme neurologice.
Daca ati fost chemata in judecata, incercati sa o chemati la mediere.
Ne-ati spus ca ati sunat mama copilului. Care a fost raspunsul dnei?
Of, stiu ca-i tare greu sa ma intelegeti...si situatia e complicata prin faptul ca mama baiatului are niste probleme ...sincer nu vreau sa intru in aceste amanunte...
Mama copilului, pe care o cunosc de cand copii erau mici si se jucau in parc nu mi-a raspuns la telefon si nici la sms-ul dat in acea zi...tocmai de acea ma socheaza atitudinea ...avand in vedere ca ne cunoastem atat de bine, ba chiar eram prietene pe facebook...
Ea a acuzat si a specificat si in plangerea facuta la politie ca al ei copil este amenintat si terorizat si de un alt copil din clasa, cu care in trecut a mai avut mici altercatii (sa nu uitam ca vorbim de copii de pana in 10 ani)...
Idea este ca ;la 2-3 zile dupa regretabilul incident , mama baiatului a sunat o parte din mamicile din clasa sa le spuna ca de fapt acel baietel cu care fiul ei a mai avut altercatii l-ar fi lovit la cap in acea zi ,in clasa si l-ar fi lovit si cu picioarele si le indemna sa mearga sa faca plangere la politie impotriva acelui baietel...
Le spune ca baiatul are probleme si ca il interneaza sa-i faca RMN...idea este ca totul este o mare minciuna...in acea zi nici acel baiat nu l-a batut pe fiul ei si nici nu s-a lovit la cap...fiul ei sufera de ''lipsa atentiei mamei'' si acum se simte bine in postura de victima si pentru ca nu a spus adevarul de prima oara ii este frica acum sa-i spun mamei ce s-a-ntamplat cu adevarat.
Copilul a avut la mana o entorsa...si buletinele medicale asta demonstreaza...
Si inteleg supararea mamei , ca doar si eu sunt parinte...dar faptul ca a refuzat sa vorbeasca cu mine ,in conditiile in care ma cunostea foarte bine...mie personal imi suna a altceva
Probabil ca o instanta va fi in masura sa judece cu discernamant toate aspectele...eu vroiam un sfat ca sa stiu cum sa-mi protejez copilul...pana la urma daca acel copil nu ar fi tras de el nici el nu l-ar fi impins..