avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... desecretizarea chiriilor incasate de asociatia de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

desecretizarea chiriilor incasate de asociatia de proprietari

buna seara as dori sa stiu modalitatea prin care se poate afla suma actuala incasata de asociatia de proprietari din inchirierea spatiilor comunein conditiile in care administratorul nu este prea comunicativsi avand in vedere ca sa propus executarea unei lucrari de reparare a acoperisului cu costurii foarte mari,va multumesc..
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 12:14, 14 Februarie 2016
buna dimineata.nu este prezentata nici un fel de lista.suntem o asociatie mica cu 2 scari cu cate 12 apartamente pe scara nu avem nici cenzor,iar administratorul face benevol aceasta munca cu ghilimelele de rigoare iar sedinte de comitet nu au mai avut loc de ani de zile.In aceasta situatie ce se poate face?

O asociatie cu doua scari e o asociatie totusi, iar asa cum spuneati si altadata aveti un administrator, un presedinte... Daca unii se mai plang de costuri mari la intretinere, de probleme cu reparatia teraseilor..., poate cea mai la indemana actiune, fara costuri, este implicarea, alegerea a 3 oameni in comitet (2+presedintele) si un cenzor din asociatie. Toate acestea nu va costa nimic si asa puteti sa va gestionati mai transparent problemele asociatiei. Discutati cu presedintele, convocati adunarea generala pentru ca tot este obligatorie acum in primul trimestru si oferiti-va sa faceti parte din comitet. Asa o sa participati chiar dumneavoastra la informarea vecinilor cu toate aspectele asociatiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum aflu cine sunt de drept membrii unei asociatii de proprietari de bloc? petre88 petre88 Buna ziua , As dori sa stiu si eu cum aflu si unde cine sunt cu adevarat membrii unei asociatii de proprietari de bloc, mai exact cine este administratorul ... (vezi toată discuția)
Administrator asociatie de proprietari 22alex 22alex In cazul unor alegeri pt schimbarea administratorului unei asociatii de proprietari, cei care vor sa candideze au obligatia sa isi depuna candidatura la ... (vezi toată discuția)
Venituri din antene laura_veres laura_veres Buna ziua, Am rugamintea sa ma lamuriti si pe mine ce drepturi au proprietarii? Pe blocul unde locuiesc s-au instalat in 2008 antene ale unui furnizor de ... (vezi toată discuția)