Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 8637 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Împreună cu 10 specialiști de la EY România, KMPG România, Viboal FindEx și Dobrinescu Dobrev discutăm despre: TVA în comerțul electronic, SAF-T, analiza de risc fiscal etc. Rezervă loc și participă!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajare la o institutie de cult
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajare la o institutie de cult

Care este forma legala si cu ce for trebuie luata legatura, pentru a gasi posibilitatile de retribuire oficiala a unei persoane care se ingrijeste de curatenia intr-o institutie de cult(romano-catolica)?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:32, 17 Februarie 2016
Angajare cu contract individual de munca, pe durata nedeterminata sau determinata,cu timp partial sau norma intreaga.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumul de functii hincuvictor hincuvictor Buna ziua. As dori sa stiu daca mai exista cumulul de funcții în cadrul aceluiași angajator, în cazul contractelor pe durata nedeterminata. Concret, un ... (vezi toată discuția)
Perioada asimilata pensionare bani bani Am lucrat 13 ani cu contract de munca/carte de munca in cadrul unui cult religios si 27 ani in alt sector; am solicitat pensia anticipata si am primit decizia ... (vezi toată discuția)
Angajat al firmei presteaza acceasi activitate si la un pfa tiberiu60 tiberiu60 Buna ziua, Am angajata o femeie de serviciu cu contract de munca pe perioada nedeterminata. Poate presta servicii de curatenie si la un PFA, acesta fiind de ... (vezi toată discuția)