avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire nora
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire nora

Buna seara ,
va prezint urmatoarea speta : bunicii mei au avut 2 fii , unul din ei a decedat inaintea lor , dar a fost casatorit fara copii. Ulterior au decedat si bunicii.Acum , daca trebuie sa dezbatem mostenirea dupa bunici , as dori sa stiu ce cota ii revine sotiei supravietuitoare a fiului decedat , avand in vedere ca la decesul acestuia nu s-a dezbatut nici o mostenire , pentru ca nu aveau bunuri comune.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:57, 29 Ianuarie 2019
buna seara , nu am demarat succesiunea de mai sus . A intervenit ceva de la ultimul raspuns , in sensul modificarii legii?
Nu si nici nu ar fi contat, legea aplicabila e cea de la data nasterii/ decesului etc.
Ultima modificare: Marți, 29 Ianuarie 2019
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Speta succesiune User4567 User4567 Buna ziua! Avem urmatoarea speta: Sotul matusii mele este decedat din 2010. Parintii acestuia sunt decedati, el mai avand un singur frate care la randul sau ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! va rog sa imi raspundeti la urmatoarea problema: tatal ... Bordeiu Paul Marius Bordeiu Paul Marius Buna ziua! Va rog sa imi raspundeti la urmatoarea problema: tatal meu este decedat si a fost casatorit la momentul decesului cu o alta sotie (eu provenind din ... (vezi toată discuția)
Drept de mostenire mihaelamazilu2008 mihaelamazilu2008 Buna seara, Va rog sa ne lamuriti intr-o problema si anume:Tatal meu a decedat de 3 luni.In urma lui au ramas sotia(casatoriti de 39 ani)3 copii si ... (vezi toată discuția)