Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pasunat

Buna ziua, as vrea sa va pun urmatoarele intrebari. In anul 2015 am depus cerere la primarie pentru pasunatul la animale, am asteptat un raspuns dar nu mi s-a dat pana in momentul de fata. In prezent am mai depus o cerere, dar nici acum nu am obtinut nici un raspuns. S-a luat abuziv pasunatul si noi mici intreprinzatori nu am avut unde sa ne scoatem animalele. Cum putem sa procedam?
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 14:52, 21 Februarie 2016
Buna ziua,
Daca in termen de 30 de zile nu primiti un raspuns care sa va satisfaca (fie nu primiti deloc fie primiti unul negativ) aveti dreptul sa va adresati instantei in contencios administrativ.
a trecut mai mult de 30 de zile de cand am depus cererea, a dat pasunatul abusiv, si noi am ramas fara pasunat la animale.
Buna ziua,
Va puteti adresa instantei de contencios administrativ.
Termenul in care va puteti adresa instantei de contencios adminstrativ este de 6 luni de la data expirarii termenului de 30 zile in care trebuia sa va raspunda.[Art.11(1) d) din Legea nr.554/2004 a contenciosului administrativ.]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lipsa raspuns cerere, mai fac plangere prealabila? dumitru2000 dumitru2000 depunem o cerere la primarie. nu ni se raspunde in termen de 30 de zile. Ce facem ? facem plg prealabila si solicitam solutionarea cererii noastre ? ... (vezi toată discuția)
Termenul de introducere actiune in contencios administrativ. Narcisa_ Narcisa_ Buna ziua, In urma cu un an de zile am depus la o institutie publica o petitie la care mi s-a raspuns, dar prin care mi s-a refuzat un drept. Institutia ... (vezi toată discuția)
Actiune in contencios administrativ ROMANFLORIN ROMANFLORIN Inainte de a ataca in instanta un act adm se face plangere prealabila la emitent in termen de 30 de zile de la comunicare. Cand incepe, insa, sa curga termenul ... (vezi toată discuția)