avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... detectoare gaz obligatorii
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

detectoare gaz obligatorii

Buna ziua,

Asi dori sa stiu daca incepind de anul acesta, exista obligativitatea montarii detectoarelor de gaz si la utilizatorii care nu au decat un aragaz?

Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: CipM , utilizator 11:41, 22 Noiembrie 2018
Eu am montat detector de gaze, am copt ardei capia si vinete am dat cu sprey contra gandacilor si detectorul nu s-a declansat , obisnuitiva sa nu va dati cu sprey in bucatarie sau nu unul pe baza de alcool . A-ti prezentat situatia cand se declanseaza detectorul , dar nu PREZENTATI SITUATIA CAND EXISTA O SCURGERE DE GAZ SI NU EXISTA DETECTOR.
Ultima modificare: Luni, 29 August 2016
georgeiuly, utilizator
Acel contor de gaz de care spuneti dvs. se monteaza in afara apartamentului doar daca aveti centrala.
Exista repartitoare de gaz, ca cele de la apa, care se monteaza in fiecare apartament, pe coloana comuna.
~ Conținut șters la cerere ~
eu am aterizat mai tarziu.
de ce a disparut informarea ANRE?
"Această pagină nu există sau nu este disponibilă în acest moment"
Pagina a disparut de la Comunicate de presa pt ca au pus informatiile intr-un pdf in sectiunea Rolul ANRE in informare consumatorilor de gaze naturale -> [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nr.lege sau ordin de obligativitate montare detectoare gaz Elidor Elidor Buna seara, stiu ca dupa tragedia de la \"colectiv\" a fost dat ceva-lege sau ordin- de obligativitate a consumatorilor casnici de montare a unei electrovalve ... (vezi toată discuția)
Necesitate detector gaze daca coloana nu traverseaza incaperea Maart102 Maart102 Buna ziua, Doresc sa stiu daca s-a mai confruntat cineva cu urmatoarea problema: Locuiesc de peste 10 ani intr-un apartament cu 2 camere si inca de la data ... (vezi toată discuția)
Detector de gaze in apartamente sode sode Va aduc in atentia Dvs.urmatoarea situatie. Acum 9 ani In urma desfiintarii centralei termice din cartierul unde locuiesc am montat o centrala termica proprie ... (vezi toată discuția)