"Cine este nesincer fata de un singur om,e nesincer fata de toti"-"Falsus in uno,falsus in omnibus"
Incepand din aceasta noapte,dar si la ora cand scriu aceste randuri,unul dintre consultantii nou inscrisi si-a trecut la prezentare atat adresa de email cat si telefonul ,ambele apartinand uneia dintre colegele noastre de site.Mai mult respectivul consultant isi anunta chiar astazi ziua de nastere,de altfel fiindu-i trecut numele sub care posteaza printre cei care isi serbeaza astazi ziua de nastere si carora si pe aceasta cale le urez un sincer "La Multi Ani !".
Mi se pare cel putin condamnabila atitudinea noii noastre colege,daca nu de-a dreptul sfidatoare fata de colegii nostri care posteaza dezinteresat pe acest site si care, prin munca lor demna de toata lauda si consideratia,au ajutat si ajuta oameni aflati in nevoie.
Mi se pare o atitudine care umbreste activitatea tuturor celor care posteaza pe acest site.
Solicit cu respect, administratiei acestui site sa interprinda masurile cu care este indrituita pentru a lamuri aceasta situatie stanjenitoare pentru noi toti
Asa ceva este inadmisibil, cum poate o persoana , practic sa se foloseasca de datele de identificare ale altei persoane , fara acordul acesteia? Oare nu e un posibil furt de identitate? O vorba din popor spune:'Ulciorul nu merge de multe ori la apa"- si aceasta persoana poate fi descoperita si trasa la raspundere.
:DPropun s-o eliminam din joc pe noua "colega"!=D>
haideti sa fin seriosi....orice dezaxat poate sa copieze numere de telefon si sa faca un cont cu numele meu ...si ce sa fac? Sa ma dau cu capul de pereti? Ignoranta este cea mai buna solutie! Sau mai este o solutie dar nu sta la indemana noastra ci a administratorului site-ului....si anume stergerea acelui cont!
=D>
De acord cu tine, s o eliminam, aceasta persoana e clar dezaxata.............. stergi contul si? isi face altul, e greu?parerea mea e ca trebuie luate masuri, cine stie cu ce surprize ne mai trezim.
E si asta un mod de a-si face reclama pe spatele altcuiva.....
Sau poate se urmareste denigrarea acelei persoane#-o
Trist, dar adevarat ce se intampla si consider ca trebuie luate masuri.