avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1309 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Obligatia de a face
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Obligatia de a face

Buna ziua,
As dori sa imi raspundeti si mie la o intrebare ,
Am avut un proces in care eu am fost parat si cumnata si cumnatul meu reclamant si m-au obligat sa sparg anexele casei mele care erau construite din anul 1963 si s-au renovat in anul 1993 deoarece ei erau intabulati pe acel teren.,in timp ce noi ne judecam deja pentru terenul pe care se aflau anexele din 2011,si ei m-au dat in judecata in anul 2013.Au castigat procesul ,eu am facut si apel si recurs si tot am pierdut.
a angajat executor si am demolat anexele si platesc si cheltuielile de judecata.
Acum de cateva zile am aflat ca JUDECATOAREA care a dat sentinta are legaturi familiare cu cumnata mea,si aceasta a fost la ea acasa,procesul a durat foarte putin,si noua nu ne-a luat nimic in considerare,nici pe martori nici acte ,nimic.
Mai putem face ceva ,avem si probe ca au legaturi familiale,si normal am aflat ca acasta judecatoare trebuia sa se abtina de la judecare.
va rog sa-mi raspundeti!!
va multumesc!!!

Alte discuții în legătură

Executare silita FLORINA241185 FLORINA241185 Stau intr-o casa facuta in 1965,care a avut anexe grajd,sura si magazie de lemne, terenul pe care se afla casa mea,a fost intabulat in intregime de alti doi ... (vezi toată discuția)
Accept intabulare cu mai putin teren ergisela ergisela Va rog sa-mi raspundeti ce consecinte poate avea acceptarea de a se intabula cu mai putin teren decit este in actul de vindere cumparare. Exista un articol de ... (vezi toată discuția)
Revendicare imobiliara loghin.viorica loghin.viorica Daca nu am constituit dreptul de proprietate asupra unui teren primit de la CAP in 1962 pe care ulterior ( 1963 ) am construit o casa, iar fosti proprietari au ... (vezi toată discuția)