avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită O nouă contestație la executare
Discuție deschisă în Executare silită

O nouă contestație la executare

Bună ziua!
Dacă am depus în termen o contestație la executare, pot să mai fac o nouă contestație la executare pentru același titlul executoriu ce a fost emis în baza unei decizii nelegale? Este indicat să aștept un demers al creditorului în sensul executării sau pot iniția această procedură și fără a mai aștepta acest lucru? Menționez că nu mă mai aflu în acel termen de 15 zile de la comunicare pentru această nouă contestație.
Mulțumesc anticipat pentru orice informație.
Cel mai recent răspuns: Alabastru2015 , utilizator 12:22, 15 Martie 2016
Nu poti face o alta contestatie la executare cu acelasi obiect.
Chiar dacă acum s-a dispus anularea deciziei în baza căruia a fost emis titlul executoriu? Sau ce să fac cu hotarârea de anulare a deciziei? Cum pot ataca titlul executoriu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare florinadrian01 florinadrian01 buna ziua .am primit o somatie de executare silita in 5 zile in baza unui titlu executoriu din 2011 si as dori sa stiu daca mai pot face vreo contestatie (vezi toată discuția)
Intoarcerea executarii bttb63 bttb63 Executare silita imobiliara efectuata de creditoare, finalizata cu emiterea actului de adjudecare. Debitorul formuleaza contestatie la executare in ... (vezi toată discuția)
Suspendare provizorie Pruna Loredana Pruna Loredana Am si eu o speta care imi cam da batai de cap si apelez la ajutorul vostru. IN data de 26.08.2008 s-a emis o adresa de poprire la o banca pentru o creanta de X ... (vezi toată discuția)