Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sunt impiegat la CFR infrastructura

Și mi-au emis și decizie de paznic.
Nu am participat în viață mea la niciun curs de paznic sau instruire.
Dacă vroiam să fiu paznic mă angajam la o firmă de pază.
În decizie scrie ca e conform legii 333/2003.
Pot găsi o lege care să le interzică să facă așa ceva?
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Admin , administrator 16:28, 20 Martie 2016
Pai hotul e hoț până pierde funcția
Tocmai asta e ca pe mâna cu sindicatul angajatorul n-a întocmit nici un fel de documentație.
Accept și pe mesagerie privată. Ce asta nu funcționează?
Dacă e permis de regulament iată:
- aștept pe mesageria privată nume și numere de telefon ale d-lor avocați însoțite de oferte de onorariu, care doresc să mă ajute sa-l dovedesc pe hoț.
Din nou mulțumesc!
armaghedon_now a scris:
Accept și pe mesagerie privată. Ce asta nu funcționează?

Niciun profesionist n-o sa procedeze cum doriti dvs.
Daca doriti oferte completati formularul si asteptati raspunsuri:
www.avocatnet.ro/content/bc%...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordarea grupei de munca euaceeasi euaceeasi Buna seara....desi am lucrat in grupa a II-a de munca pentru o perioada de 6 ani....institutia la care am lucrat nu vrea sa-mi recunoasca acest drept.....ce ... (vezi toată discuția)
Recuperare grupa de munca prin instanta. armaghedon_now armaghedon_now Revin cu o problema veche si spinoasa. Un impiegat de miscare de la caile ferate care a pierdut grupa 1 de munca in 2001 mai poate recupera ceva prin ... (vezi toată discuția)
Mutarea de pe o functie pe alta fara acordul salariatului bebitza77 bebitza77 va rog sa ma ajutati cu o opinie in ceea ce priveste transferul de pe o pozitie pe alta fara acordul angajatului. mentionez ca lucrez intr-o multinationala ... (vezi toată discuția)