avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Se incadreaza tatal meu in pensia pentru deportati ?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Se incadreaza tatal meu in pensia pentru deportati ?

Minusterul Justitiei
Directia Instantelor Militare

Ma numesc Panu Anamaria, fiica lui Panu Nicolae, nascut la 5 decembrie 1955, in Frashari, Bulgaria, a fost stramutat impreuna cu parintii si surorile, prin decizia M.A.I nr. 200, la data de 18.06.1951, din Săcălaz, jud. Timiș. și li s-a fixat domiciliul in Frumușița, jud. Galați, la data de 27.07.1955, prin decizia M. A. I. nr. 6800/1955,s-au ridicat restrictiile domiciliare.

As dori sa stiu daca tatal meu Panu Ion, nascut pe data de 5 decembrie 1955, , se incadreaza in decizia nr. 1468 din 26.09.2002 privind acordarea calitatii de luptator in rezistenta anticomunista.

Alte discuții în legătură

Legea 221/2009 bejenarv bejenarv Am o intrebare referitor la legea 221/2009: Sunt mostenitorul testamentar (legatar universal) al unei persoane necasatorita decedata fara copii care a suferit ... (vezi toată discuția)
Articol. tlefter tlefter Poate un articol dintr-o lege oarecare sa anuleze toate principiile care au stat la baza elaborarii respectivei legi prin continul lui? Un articol nu abordeaza ... (vezi toată discuția)
Legea 221/2009 mobexport mobexport Buna ziua Va rog daca ma poate ajuta cineva in legatura cu despagubirile conf. Legii 221/2009. Prin Ordinul MAI din 1951, in data de 05.08.1952 familiei mele ... (vezi toată discuția)