Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi

Specialiștii de la Deloitte România, Reff & Asociații, Radu Opriș, Biriș Goran și R&R Partners vin la Conferința avocatnet.ro să clarifice probleme des întâlnite în cadrul departamentelor de HR & salarizare ale oricărei companii. Rezervă loc și participă!

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Proces cu reprezentantii regionali ai WorldVentures
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Proces cu reprezentantii regionali ai WorldVentures

Reprezint un grup de oameni care au fost excrocati de WorldVentures in Romania ( o schema piramidala nou infiintata in Romania ) desi aceasta companie nu exista ca entitate de nici un fel pe teritoriul Romaniei, dar ea incaseaza profituri imense (estimat 1.5 milioane euro pana acum.
1.Totul se factureaza dupa Cipru si Ungaria, cu toate ca ei au deja o echipa de vreo 7000 de representativi in Romania. Nici macar unul cu carte de munca.
2. Se tin taininguri de vanzari saptamanale unde esti sfatuit sa iti aduci prietenii sub forma unei surprize (nici macar sa nu ii anunti).
3. Slide-urile din prezentare sunt false, in sensul ca preturile nu corespund absolut deloc.
4. Compania ruleaza cu circuit inchis, in sensul ca nu sti ofertele concrete, ci stii doar prezentarea lor. Ca sa vezi ofertele trebuie sa iti faci cont, cu o depundere de 500 de dolari. Apoi sesizezi necorelantele majore intre preturi (de ordinul 1 la 5), si ai de ales sa vinzi acest produs infect mai departe sau practic sa pierzi banii.
Buna ziua,la recomandarea unor cunoștințe m-am înscris și eu in worldventures din 2016,nu am găsit nici o rentabilitate cu sistemul lor ,se pot recupera bani plătiți
Sunt din Bucuresti si sunt interesat sa-mi obtin banii inapoi de la Wordventures. Te rog daca doresti sa ma reprezinti sa-mi transmiti numarul de telefon sa putem intra in contact.

Buna seara. Sunt in aceeași situație. Cum se poate sa recuperez banii? Multumesc
timisdg a scris:

Buna ziua,la recomandarea unor cunoștințe m-am înscris și eu in worldventures din 2016,nu am găsit nici o rentabilitate cu sistemul lor ,se pot recupera bani plătiți

Sa va mai spun o noutate, am citit cateva comentarii, eu personal i-am dat la protectia consumatorului Bucuresti, unde dupa o luna de zile nu a raspuns nimeni. Acest club minunat imi datoreaza cativa bani de aproape 2 ani de zile, nimeni nu face nimic, am sunat in repetate randuri si am primit aceleasi promisiuni, ca voi primi banii inapoi. Am sunat cu rugamintea sa primesc o dovada de la ei ca sunam pt aceeasi problema in repetate randuri (pt ca ei aparent au o evidenta scrisa) si mi s-a trimis un mail dupa 2 saptamani.
Ok, poate nu voi primi banii inapoi, desi vreau sa ifac urmatorii pasi impotriva lor, dar voi posta peste tot pentru ca alti oameni sa nu pateasca la fel.

In afara TRAININGURILOR pe care le au, care da, AU VALOARE, totul este un MARE FALS.
Si eu sunt interesată să recuperez suma de bani pe care am platit-o aproximativ 1an.
Cum sa procedez?
Multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 28 Februarie 2020
marianastoian, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Situatia legala privind jocurile piramidale si mlm Radu Palu Radu Palu Buna ziua! As dori sa stiu care este reglementarea legala in Romania referitor la jocurile piramidale si multi level marketing. Sunt acestea legale? ... (vezi toată discuția)
Art. 222 alin. 9 c. pr. pen. ContSters181996 ContSters181996 Prin Legea 202/2010 a fost introdus un nou alin.,( 9), conform caruia: .[quot] În cazul în care plângerea este întocmită de către o persoană care ... (vezi toată discuția)
Formularul a1 nicoletavaly nicoletavaly Va rog frumos sa ma ajutati cu urmatoarea problema. Am un prieten care munceste in Italia intr-un santier naval de mai bine de 10 ani. Vazand ca sunt firme ... (vezi toată discuția)