Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Ce trebuie sa fac?

Avocata nu a depus contestatia la decizia de sanctonare in termen, cauzandu-mi prejudicii. Nu a fost o eroare umana, a fost premeditat deoarece am instiintat-o mereu sa nu uite de termenul limita de 18 martie. M-a asigurat ca a depus contestatia in 16 martie. Pentru ca nu aparea pe portalul Tribunalului Brasov dosarul cu numele meu, am fost la avocata la birou in data de 30.03 si mi-a prezentat contestatia dar fara stampila si nr. de inregistrare. Devenind caz suspect, am fost la Tribunalul Bv in data de 31.03 si am constatat ca a fost depusa contestatia in data de 31.03, cu 12 zile tardiv. Am sunat avocata si mi-a spus telefonic ca nu este adevarat ca a depus-o in 16.03 nu avea cum sa depuna in 31.03 deoarece nu a intrat in tribunal, fiind in oras si s-a astept in curte. Din curte am vazut-o ca era in tribunal si de acolo a iesit. Banii i-am platit toti, toata suma ceruta la incheierea contractului. Va rog frumos, spuneti-mi ce demersuri sa fac sa se judece procesul pentru ca este foarte important. Ce obligatii are avocatul pentru ca in contract nu scrie nici sa-mi dea banii inapoi. Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Termen completare dispozitiv recurs ioanamihaela ioanamihaela Am fost recurenta intr-un dosar de anulare a unei autorizatii de construire versus primaria si o firma privata. Recursul a fost castigat (dupa cum mi se pare ... (vezi toată discuția)
Care este calea de atac împotriva unei hotãrâri pronunþate într-un litigiu de muncã? rosiorilor rosiorilor Intr-un litigiu de munca privind contestatie la o decizie de concediere care a fost intridusa la tribunal, hotarirea tribunalului este supusa apelului sau ... (vezi toată discuția)
Contestatie respinsa ca tardiv introdusa geo-vem geo-vem Rog ajutatima ,mi sa respins o contesatie la executare ca fiind tardiva cu recurs in 15 zile sa fac recurs ce ma sfatuiti ?ma gandesc ca nu cumva sami zica si ... (vezi toată discuția)