avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 324 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... A.G. revoca hotarari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

A.G. revoca hotarari

Art.27alin. b) din lg 230/2007 spune ca A.G. adopta, modifica sau revoca hotarari. In situtia in care o AG a asociatiei de proprietari hotaraste altfel in privinta aceleiasi chestuni decat hotararea luata intr-o AG anterioara si desi nu a fost supusa in prealabil la vot adoptarea revocarii acesteia, se considera cf. C civ., in acest caz ca hotararea noua(revoca) anuleaza automat pe cea veche ?
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 22:24, 20 August 2016
Nu!
Hotararea instantei nu are efect retroactiv, nu se aplica de la data cand a avut loc adunarea generala si nici macar de la data depunerii cererii la judecatorie. Decizia instantei se aplica abia dupa ramanerea definitiva a acesteia.
Intre timp asociatia si-a dus viata inainte. Nimeni nu poate da timpul inapoi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum sa procedam? kuriaky kuriaky La adunarea generala reconvocata a membrilor asociatiei de locatari, am dorit demiterea actualului presedinte al asociatiei. Acesta nu vrea sa demisioneze ... (vezi toată discuția)
Adunarea generala, comitetul executiv si sistemul propriu de penalizari eliasav eliasav Topicul \"penalitatile se sterg integral\" http://www.avocatnet.ro/content/forum|displayTopicPage/topicID_200464/Penalitatile-se-sterg-integral.html contine ... (vezi toată discuția)
Votul majoritatii e mai presus de lege dragana dragana la o sedinta de bloc, votul majoritatii locatarilor (jumatate + 1) este mai presus de lege? De exemplu, mai mult de jumatate am votat ca plata tuturor ... (vezi toată discuția)