avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Executari silite
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Executari silite

Daca un recuperator a obtinut anul trecut o incheiere pt incuviintarea executarii silite si executorul mi-a pus de cateva luni poprire pe salariu si pe conturi mai pot pot depune acum contestatie pt lipsa calitatii de reprezentant conform hotararii din 4 aprilie 2016 a ICCJ sau este prea tarziu?

Alte discuții în legătură

Inființare sechestru masina după contestatie la executare adamynas adamynas Bună ziua. În urma unui credit scadent ( contract încheiat cu CETELEM pe perioada 2007-2012) șiI preluat de firma de recuperare SECAPITAL prin KRUK,, un ... (vezi toată discuția)
Contestatie executare silita Cata2010 Cata2010 Buna ziua si va multumesc inca de la inceput pentru timpul acordat pentru a citi aceasta postare .vin catre dumneavoastra cu o speta destul de complicata si ... (vezi toată discuția)
Sechestru pe masina dupĂ ce am contestat executarea silita adamynas adamynas Bună ziua. În urma unui credit scadent ( contract încheiat cu CETELEM pe perioada 2007-2012) șiI preluat de firma de recuperare SECAPITAL prin KRUK,, ... (vezi toată discuția)