avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1448 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Cafeneaua avocaţilor Transmiteri actiuni
Discuție deschisă în Cafeneaua avocaţilor

Transmiteri actiuni

Buna ziua,
Puteti sa imi spuneti va rog ce documente sunt necesare pentru transmiterea actiunilor in cadrul unui SA. Un actionar persoana juridica straina cesioneaza actiunile catre o persoana fizica straina. Multumesc

Alte discuții în legătură

Srl cesioneaza toate actiunile pe care le detine intr-un sa catre o persoana fizica care este asociat unic in cadrul srl-ului cesionar?? e posibil?? adela05 adela05 Buna ziua! Am un SRL cu asociat unic care este actionar in cadrul unui SA. SRL-ul va cesiona toate actiunile care le are in cadrul SA-ului catre o persoana ... (vezi toată discuția)
Cum sa fac o cesionare de actiuni ale firmei pentru o persoana care este angajata la acesta firma? mariana genoiu mariana genoiu Am intrebat la notariat cum se procedeaza in acest sens si mi-sa spus ca acum se face la ORC direct Am fost la ORC am primit un formular de depunere acte,un ... (vezi toată discuția)
Cesiune atiuni catre o persoana juridica mony mony O societate romana pe actiuni cesioneaza toate actiunile sale catre o firma germana, pretul fiind stabilit in Euro. Intrebare: 1. Impozitul de 16% pe care ... (vezi toată discuția)