avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1335 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Sofer incepator - conducerea autovehiculului inafara ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Sofer incepator - conducerea autovehiculului inafara Romaniei

Buna,

In ultima vreme am tot auzit diverse discutii cu privire la acest subiect, am cautat in codul rutier dar nu am gasit nimica concret legat de condusul masinii in afara tarii pentru un sofer cu mai putin de 1 an de experienta. Asadar, pot iesi cu masina in strainatate fiind sofer incepator ?

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Sofer incepator, calatorie cu masina in strainatate AmaliaAL AmaliaAL Buna seara. Pe 9 Decembrie 2014 am obtinut permisul de conducere, iar dupa 6 luni as vrea sa ies din tara. Am cautat pe diverse site-uri raspuns la intrebarea ... (vezi toată discuția)
Incepator interzis in afara tarii igna_florin igna_florin au voie incepatorii(cei in primul an de condus)sa conduca in afara tarii(mai ales pe autostrada)? (vezi toată discuția)
"lamaite" incepatori nicolle_rox nicolle_rox Buna ziua, imi cer scuze pentru o eventuala stupiditate a intrebarii. Stiu ca in primul an de practicare a condusului de la luarea permisului este obligatorie ... (vezi toată discuția)