avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Revisal 6.0.4. - o noua versiune a registrului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Revisal 6.0.4. - o noua versiune a registrului

Inspectia Muncii a pus la dispozitie Revisal 6.0.4 - noua versiune a registrului

[ link extern ]


Varianta este pentru Windows XP / Vista / 7 / 8 / 10
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Aprilie 2016
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:51, 13 Iunie 2016
Cum adica "cu data punerii in aplicatie la serviciu"? Ce inseamna data punerii in aplicatie?
Sunt aplicatii proprii ale angajatorilor, care pe langa informatiile mentionate in programul REVISAL oferit de Inspectia Muncii mai cuprind si alte informatii , ca de exemplu "data consemnarii".
Buna ziua, am transmis ieri la ora 10.20 in versiunea veche, o incetare de contract; la ora 16.00 am actualizat versiunea noua de revisal , iar in jurul orelor 17.55 vazand ca nu s-a inregistrat am retransmis fisierul; in acesta dimineata verificand inca o data transmiterea, am ob o eroare la un salariat de acum cativa ani, caruia i-a incetat contractul si care la momentul resp.avea carte de rezidenta; cum sa procedez azi, tinand cont ca fisierele au fost " teoretic " transmise ieri? modific data incetarii din 21 in 22 cu cerere, decizie, fac corectia si transmit? sau fac corectia si retransmit cu data de incetare de ieri?
multumesc.
faceti corectie la data incetarii c.i.m. al acelui slariat si apoi retransmiteti REVISAL-ul.
Din ce spuneti vad mai multe probleme:
1) transmiterea facuta ieri la ora 10:20, nu s-a inregistrat. Cum asa, De ce oare? Nu am mai auzit asa ceva pana acum. Da, se inregistrau cu intarziere, dar se inregistrau pana la urma.
Ce credeti ca s-a intamplat? Este important in contextul acestor schimbari de program.

2) Cel de-al doilea fisier s-a incarcat in portal, sau la fel ca primul?

3) Cu privire la contractul incetat de cativa ani, parere amea este sa-l lasati asa. Totusi este important sa ne spuneti unde ati observat eroarea (si mai precis in ce consta eroarea), pe portalul reges sau la dvs. in programul din calculator?
Ultima modificare: Vineri, 22 Aprilie 2016
trandafir2, moderator

Alte discuții în legătură

Revisal 6.0.6 - ultima versiune a registrului Cornel  Vasile Cornel Vasile Începând cu data de 25 noiembrie 2016, Inspecţia Muncii pune la dispoziţia angajatorilor o versiune actualizată a aplicației Revisal pentru transmiterea ... (vezi toată discuția)
Revisal 6.0.5 - ultima versiune a registrului Cornel  Vasile Cornel Vasile Începând cu data de 29 aprilie 2016 aplicația Revisal versiunea 6.0.5 înlocuiește versiunea 6.0.4 publicată în data de 16 aprilie ... (vezi toată discuția)