avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1302 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... fals si uz de fals ?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

fals si uz de fals ?

Buna ziua as dori si eu o lamurire intr-un litigiu de munca :
Prietena mea a fost data afara fara preaviz si iau fost date niste hartii tipizate dar necomplectate in totalitate pe care ea a refuzat sa le semneze ,moment in care ia fost comunicat faptul ca are interdictie de a mai intra in barul in care lucra .
A doua zia mers la itm ca sa vada care este situatia exacta a contractului de munca si sa faca o plangere in acest sens si a constatat ca are contractul de munca desfacut cu acordul ambelor parti . A depus plangere si a mentionat ca nu a semnat nimic ( state de plata , cerere de lichidare si nici fisa de protectia muncii ) .acum a primit raspuns de la itm prin care este informata ca la controlul facut la punctul de lucru li sau prezentat toate actele semnate ( cerere lichidare la zi ,fisa sare rezulta ca a primit toate drepturile banesti , pontajul din care rezulta ca ea lucra 12/24 si 12/48 . Programul real de lucru era 24 cu 72 . Are rost sa le facem plangere penala pentru fals si uz de fals sub semnatura privata ??? Avem si 2 fosti angajati ai firmei care pot sustine ca programul de lucru nu este celcare lau declarat reprezentantii firmei la itm si ce celtuieli vom avea daca ajungem in instanta
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:19, 22 Aprilie 2016
Poate spuneti si cum o descopera Parchetul/Politia din oficiu daca nu are o plangere in acest sens?
~ Conținut șters la cerere ~
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cred ca va contraziceti ... punerea în mișcare a acțiunii penale în cazul infractiunii de fals în înscrisuri sub semnătură privată se face si la plângerea prealabilă , nu numai din oficiu asa cum ati mentionat in mesajul. din 21.04.2016.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala prin email refuzata ContSters277534 ContSters277534 Tocmai am primit inapoi, cu refuz de tratare de la sectia de politie, o plangere penala pe care am trimis-o prin e mail ca vezi doamne nu e semnata ... (vezi toată discuția)
Plangere Nicoleta Feodorov Nicoleta Feodorov Cum pot formula o plângere pt inselaciune?multumesc! (vezi toată discuția)
Plangere online sau prin posta pentru neplata pensiei alimentare.... Crynutza79 Crynutza79 Buna ziua, As dori sa stiu daca as face o plangere penala online sau prin posta impotriva fostului sot va fi luata in considerare?nu mai locuiesc in tara iar ... (vezi toată discuția)