avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Consultanta fonduri nerambursabile
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Consultanta fonduri nerambursabile

Buna seara!
Problema mea este urmatoarea:am incheiat cu o firma de consultanta din Bucuresti un contract de servicii in vederea obtinerii unei finantari nerambursabile din fonduri europene.Am optat initial pentru un cod CAEN pentru care as fi primit o suma mai mare si pentru care am platit o transa din comision(destul de mare) La primirea ulterioara a documentatiei,am constat ca proiectul este nerentabil si am optat pentru un cod CAEN cu o finantare mai mica,dar care are un comision de consultanta net inferior transei platite deja de mine.Nu stiu daca mi se va returna diferenta,pentru ca in contractul semnat se stipuleaza doar situatia cand valoatea proiectului nu va impune plata celei de a doua transe de comision,nicidecum posibilitatea ca acesta sa fie mai mic decat prima transa.Credeti ca exista vreo rezolvare legala,favorabila, la problema mea?Va multumesc anticipat pentru raspuns!

Alte discuții în legătură

Suport, avantaje, finantari rambursabile si nerabursabile 2ntz 2ntz ce suport si ce avantaje au studentii si firmele de la stat? stiam ca daca angajezi studenti, pensionari si someri (din evidenta) statul iti plateste 1 an de ... (vezi toată discuția)
Se dau fonduri nerambursabile 100%? dydy16 dydy16 se dau fonduri nerambursabile 100%?---daca da....pe ce domeniu. -cate puncte de lucru pot deschide ? -cat este aportul meu din proiect? -trebuie sa am ... (vezi toată discuția)
Executare silita sume refuzate la plata din fonduri externe nerambursabile eagle_free eagle_free Buna ziua. Ma adresez dvs. pentru a lamuri o problema. Daca cineva are de recuperat o suma de bani din fonduri nerambursabile prin executare silita, ... (vezi toată discuția)