avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... NOUTATI...DESPRE EXAMEN???
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

NOUTATI...DESPRE EXAMEN???

NIMENI NU MAI ''SPUNE'' NIMIC DESPRE EXAMENUL IN BAROUL DE LA BUCURESTI??? CE INSEAMNA TOATA TACEREA ASTA???
PANA LA URMA... DACA PROIECTUL DE LEGE TRECE... NOI CE FACEM, MAI DAM EXAMINARE??

MAI E CINEVA INTERESAT PE FORUMUL ASTA DE SUBIECT???
Cel mai recent răspuns: elisabeta_radu , utilizator 15:54, 29 Noiembrie 2005
exista un zvon ca se poate da grila? mi-e f greu sa cred...
Nu va pot spune prea multe, dar sint alaturi de voi, va tin pumnii, sa reusiti!!!!Eu mai astept.... sa vedem ce se intimpla. SUCCES!!!!
La Cluj toate probele sunt scris Dar prima zi, la civil, a trecut super bine, cu subiecte de top:
- dreptul de retentie
- suspendarea prescriptiei extinctive
- contractul de intretinere
Nu s-a prea putu vorbi la noi in sala decat mai pe sfarsitul examenului si mai subtil. Dar nu cred ca la asa subiecte aveai ce vorbi Si totusi au fost unii care au dat foaia goala Bafta in continuare!
Am citit cu surprindere proiectul de lege.Cred ca este o gluma.O astfel de redactare dar mai ales prostiile continute ma determina sa cred ca afost conceput de un carutas sau de pompiliu bota
si totusi cum a fost examenul?? si pe cind rezultatele??

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ccr referitor la constitutionalitatea dispozitiilor privind interzicerea constituirii şi funcţionarii de barouri în afara u.n.b.r. Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” În Monitorul Oficial al României nr. 259 din data de 17 aprilie 2015 a fost publicată Decizia Curții Constituționale nr. 155 din 17 martie 2015 ... (vezi toată discuția)
Proiect de lege privind organizarea activitatii de consilier juridic Proiect lege privind organizarea si exercitarea activitatilor de asistenta si reprezentare juridica Proiectul de lege constituie o baza pentru elaborarea ... (vezi toată discuția)
Vreau sa ma inscriu in uniunea colegiilor consilierilor juridici, dar nu pot pentru ca nu sunt angajata pe post, se poate si altfel? s_gianny26 s_gianny26 ce as putea face, vreau sa ma angajez ca si consilier juridic, dar am piedici pt ca nu sunt inscrisa in Uniune....mentionez ca abia am terminat masterul anul ... (vezi toată discuția)