avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1309 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită se ia in considerare intampinarea? urgent
Discuție deschisă în Executare silită

se ia in considerare intampinarea? urgent

Debitorul a facut contestatie impotriva unei decizii a executorului judecatoresc. Biroul Executor Judecatoresc a primit citatie, insa cel care a depus intampinare in nume propriu este creditorul. Se va lua in considerare intampinarea depusa de creditor dat fiind faptul ca acesta nu este parte in cauza ce se judeca, ci doar in dosarul executional?
Cel mai recent răspuns: ramy84 , utilizator 15:12, 12 August 2009
Puteti sa trimiteti cererea prin fax dar nu stiu daca o sa ajunga in timp util la dosar pentru ca instanta sa o poata lua in considerare la acest termen.
Conf. art.50 (interventie in interes propriu) si 51 (interventie in interesul uneia dintre parti) C.proc.civ. , daca precizarea dvs. nu va ajunge in termen util la dosarul cauzei, puteti sa faceti aceasta precizare si la termenul urmator (in cazul dvs.) Nu cred ca se va finaliza dosarul la primul termen de judecata.
Instanta va pune in discutie admiterea in principiu a acestei cereri.

Va multumesc pentru raspunsurile prompte, mi-au fost de ajutor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura speciala ptr depunere acte? ramy84 ramy84 Creditorul a pus in executare un bilet la ordin, facand cerere de poprire asupra veniturilor debitorului. Debitorul a facut contestatie la executare. Citatia a ... (vezi toată discuția)
Lipsa calitatii procesuale pasive ramy84 ramy84 Am cerut executarea silita a unui debitor iar acesta a facut contestatie la executare, Biroul Executor Judecatoresc primind citatie pentru a se prezenta la ... (vezi toată discuția)
Executorul judecatoresc are calitate procesuala pasiva? decarrera_ro decarrera_ro Executorul judecatoresc are calitate procesuala pasiva in cazul contestatiei la executare? Contestatia este facuta de catre debitor impotriva tuturor actelor ... (vezi toată discuția)