avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1309 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Motor defect cumparat de pe olx.ro
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Motor defect cumparat de pe olx.ro

Buna ziua, am cumparat de pe olx.ro un motor pentru o masina de la o persoana fizica, dupa ce mecanicul l-a vazut mi-a spus ca motorul nu poate fi folosit avand ceva defecte destul de mari, persoana in cauza nu vrea sa imi inapoieze banii pentru motorul cumparat, ce as putea sa fac in acest caz? tot ce am e dovada platii la curier si o eventuala hartie emisa de mecanic prin care ar putea spune care sunt defectiunile, multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:24, 6 Mai 2016
In anuntul de pe site,figureaza ca motorul este in stare de functionare?
Anterior achizitionarii,vanzatorul a garantat ca motorul este in stare tehina de functiune fara defecte ?
Daca amiabil nu puteti solutiona,analizati oportunitatea actionarii in instanta a vanzatorului pentru inselaciune

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost inselat in privinta cumpărări unui motor de tractor f Costantin 16 Costantin 16 Bună ziua domniilor avocați,intampin o problemă în privința achiziționării unui motor de tractor. In data de 27 ianuarie 2020 mam deplasat cu mașina ... (vezi toată discuția)
Acuzatie inselaciune green488 green488 Buna seara, am postat un anunt cu un telefon pe un site de specialitate. Un cumparator l-a dorit si eu l-am trimis prin curier. Telefonul trimis de mine era ... (vezi toată discuția)
Achizitie masina cu probleme IOANBIRLEA IOANBIRLEA Buna ziua, in 03 /04/2017 am cumparat o masina folosita de la o firma cu activitate comert cu auto. Au garantat ca este in stare tehnica buna ,prezentind ... (vezi toată discuția)