avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Transfer de la un compartiment la altul, in cadrul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Transfer de la un compartiment la altul, in cadrul aceleiasi unitati

Lucrez la o regie in subordinea unui consiliu local si doresc sa ma transfer de la un compartiment la altul, pe aceeasi functie de executie. Pot sa ma transfer direct sau trebuie sa dau concurs? In ambele cazuri, care este legislatia care reglementeaza transferul?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:56, 13 Mai 2016
Transfer nu exista decat pentru functionarii publici .. in situatia personalului contractual sunt doua posibilitati : fie schimbarea locului de munca , fie concurs/examen.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transformarea unei functii de personal contractual in functionar public GheorgheIleana GheorgheIleana Sunt angajata in cadrul DGASPC Braila din anul 1999, iar ca si psiholog din anul 2006 personal contractual in subordinea Consiliului Judetean.Va rog sa-mi ... (vezi toată discuția)
Incadrare functionar public ani trifan ani trifan Bună ziua. Sunt încadrată ca personal contractual la o instituție publică din subordinea consiliului local dintr-o funcție de conducere a ... (vezi toată discuția)
Notare de serviciu(apreciere) piticul piticul Rog foarte mult si foarte urgent sa-mi raspunda cineva la urmatoarea problema .Pana la 30 04 2010 am fost personal contractual si am fost subordonata ... (vezi toată discuția)