avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Modalitate recuperare despagubiri expropriere de la ...
Discuție deschisă în Executare silită

Modalitate recuperare despagubiri expropriere de la CNADNR

Buna seara. As dori o lamurire cu privire la modalitatea prin care se efectueaza recuperea despagubirilor pentru o expropriere, de la CNADNR. Mentionez ca acestea au fost stabilite printr-o hotararea definitiva a unei instante de judecata. Discutabila si decizia, si modul in care s-a comportat avocatul ales (de parca ar fi reprezentat CNADNRul si nu pe noi), insa asta este....tara si legea. S-a terminat cu stabilirea unei sume infime pentru despagubire, insa nicaieri nu am gasit stipulat modul in care CNADNRul va da efectiv acesti bani.
Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 22:22, 15 Mai 2016
Notificați CNADNR-ul pentru efectuarea plății: Dacă nu se conformează apelați la un executor judecătoresc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare proprietate + despagubiri cnadnr ioanacatrinei ioanacatrinei Incerc sa expun problema cat mai clar: 1. date initiale: -există un titlu de proprietate pe un teren format din două parcele, una cu teren arabil, cealalta ... (vezi toată discuția)
Cum recuperez banii pe care i-am platit ca amenda rovinieta ? perlutina perlutina Am fost amendata pentru neplata rovinieta, aiurea si am cistigat procesul. Care este entitatea careia sa ma adresez sa imi restituie banii platiti, ca amenda. ... (vezi toată discuția)
Executare silita-28 euro despagubire cnadnr andreiion88 andreiion88 Buna seara, In anul 2011 am primit 2 amenzi din partea cNADNR pentru ca am circulat in 2 zile consecutive peDN6 fara a avea rovinieta. Eu atunci am platit ... (vezi toată discuția)