avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... disponibilizare lider de sindicat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

disponibilizare lider de sindicat

Buna ziua tuturor!:D
Am o nelamurire fff mare!Sunt presedinte de sindicat la filiala mea,ocup postul de economist si se face reorganizare...care sunt conditiile in care poate fi restructurat postul meu?
Se poate desfiinta postul?Salariu se poate micsora?Daca da in ce conditii?:(
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: dianamariadamian , utilizator 20:15, 17 August 2009
Tin sa-mi arat multumirea si respectul fata de d-l Tudor Valeriu,pentru faptul ca raspunde prompt si corect intrebarilor din domeniul sau!
Mii de multumiri ,inca o data!:thumbup:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificarea unilaterala a clauzelor principale(salariu si loc de munca) din c.i.m al liderului de sindicat rosu gheorghe rosu gheorghe In urma unor sesizari facute de salariati la ITM ,in unitate s-a efectuat un control al inspectorilor acestei institutii.Printre masurile impuse a fost si ... (vezi toată discuția)
Conecediere ionigeo ionigeo Sunt lider de sindicat intr-o scoala. Postul de personal didactic auxiliar pe care l-am ocupat a fost restructurat. Directorul a avut grija sa restructureze ... (vezi toată discuția)
Legea muncii cruceru1981 cruceru1981 Avand un dosar pe rol cu firma la care sunt angajat ma poate ajuta intr-un sens bun,adica evitarea disponibilizarii. Mai pe scurt ce drepturi am in plus avand ... (vezi toată discuția)