avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1242 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Cerere inregistrare in ROI
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Cerere inregistrare in ROI

Buna ziua ,am depus saptamana trecuta o cerere pt inregistrare in ROI(firma este platitoare de tva),azi am ridicat foaia de la ANAF cum ca mi a fost acceptata cererea , stie cineva in cat timp apare pe site gen VIES codul meu ca fiind valid? Intreb deoarece maine plec in Germania dupa o autoutilitara pentru firma mea si nu vreau sa ma trezesc ca aia cand verifica codul meu e invalid sau ceva .
Cel mai recent răspuns: Themis7 , utilizator 19:16, 20 Iunie 2016
In mod normal apare imediat. Puteti verifica pe saitul ANAF.
A aparut pe internet a doua zi dupa ce mi a fost aprobata cererea si nu am avut nici o pb in Germania la cumpararea masinii.
Asa este, apare imediat. Puteati verifica pe "vies" codul d-voastra de tva cat si al partenerilor externi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Verificare roi camicami camicami spuneti-mi si mie ,va,rog,daca exista posibilitatea de a verifica daca un partener intracomunitar (client) este inscris in ROI. Am inteles ca nu este ... (vezi toată discuția)
Care este numarul vat? costinionut costinionut Buna ziua, Vreau sa cumpar echipament de pe un site din Anglia si imi cere VAT-ul. Eu am un PFA neplatitor de TVA dar tatal meu are un S.R.L. si ... (vezi toată discuția)
Livrare intracomunitara modimpex modimpex buna ziua! am urmatoarea situatie: firma noastra produce modele/matrite pentru turnatorii. am primit o comanda de la o firma germana pentru un model, dar ... (vezi toată discuția)