avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1320 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Notificarea unor branduri cosmetice noi in Romania
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Notificarea unor branduri cosmetice noi in Romania

Vreau sa deschid un magazin online de cosmetice si sa aduc in tara cateva branduri din SUA. Din cate am inteles, din 2013 s-a schimbat legea privitoare la inregistrarea brandurilor noi si acum fiecare produs trebuie sa fie inregistrat la CPNP.
Dar...
1. Mai trebuie si alte avize (de la Ministerul Sanatatii de exemplu) sau este suficient sa inregisrez produsele la CPNP?
2. Pentru branduri deja existe in tara, ce documente mi-ar trebui?

Alte discuții în legătură

Obtinere declaratie de conformitate si certificat de calitate trifan25 trifan25 Buna seara, Am o mare dilema si nu gasesc raspunsuri clare pe niciun fel de forum. Am un SRL-D,si doresc sa import legal anumite produse din SUA ... (vezi toată discuția)
Importul de produse de make-up ale unor branduri deja existente aici, este ilegala? ina_enache ina_enache Buna ziua. Astazi vin cu o intrebare la care am primit raspunsuri contrare in ultima perioada. Detin un mic magazin de cosmetice si as dori sa ma extind. IN ... (vezi toată discuția)
Traduceri etichete produse cosmetice fabiana25 fabiana25 In cazul in care doresc sa comercializez produse cosmetice (ma refer la produse pentru unghii cum ar fi geluri uv, accesorii, etc)cum trebuie sa procedez cu ... (vezi toată discuția)